Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,61 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,80 Ft
Bitcoin
63,996 $

Nem semmi, így nézett ki 30 évvel ezelőtt Stohl András az első motorjával

Egy igazi retro kép látott napvilágot a méltán elismert színészről, aki nemcsak a színházban, hanem a mozivásznon is letette a névjegyét.

Fotó: Instagram/Stohl András
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hol vannak azok az idők, amikor Stohl András egy feltörekvő színész volt… Jól emlékszünk a 90-es évek végére és a 2000-es évek elejére, amikor szép lassan az egyik legnagyobb hírességgé nőtte ki magát.

Sorra kapta a nagyobbnál nagyobb szerepeket a színházakban és a különböző filmekben. Az 1989 óta aktív Stohl azóta hatalmas utat járt be, 2000-ben például Jászai Mari-díjas lett, amit nem sokan mondhatnak el magukról. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

Nem elég, hogy a színházban és a filmvásznon is remekelt, a televíziósásban is az egyik legnagyobbá vált. Gondoljunk csak a Való Világra, amivel gyakorlatilag összeforrt a neve. Sőt, van még egy negyedik terület is, ahol tarolt…

Így nézett ki 28 évvel ezelőtt Gáspár Győző és Bea, hihetetlen!

Szinkronhangként is nagyon elismert lett, de számunkra a legmeggyőzőbb talán a Meseautóban volt, ahol Szűcs Jánost játszotta. Hihetetlen, de már 20 év telt el a legendás szerep óta… Most pedig egy még régebbi felvétel került elő róla.

„Mit találtam Édesanyám fotóalbumát lapozgatva? A Kiss József utcában készült ez a fotó a VIII. kerületben, kb 30 éve. Nagyon büszke voltam az első motoromra, sokat gyűjtögettem mire megvehettem. Azóta is egyik szenvedélyem a motorozás. Tippeljetek, hány éves vagyok?”

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.