Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,55 Ft
Euró
387,89 Ft
Font
450,38 Ft
Bitcoin
63,311 $

Egy főzőműsor miatt bukott le a maffia szökevény

Egy szökevény olasz gengszter úgy érezte eljött az ideje annak, hogy ország-világ előtt megcsillogtassa főzőtudományát, azonban kijelenthetjük, hogy nem ez volt élete döntése: a YouTube-on közzétett főzőműsor alapján a rendőrség beazonosította a hét éve szökésben lévő férfit.

Fotó: Unsplash/Jesson Mata
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az olasz rendőrség egészen meghökkentő módon találta meg a férfit, aki kulináris élményeit megosztva töltött fel videókat a YouTube-ra. Az 53 éves Marc Feren Claude Biart azért megpróbált anonim maradni videóiban, és eltakarta arcát, egy rendkívül fontos apróságról azonban megfeledkezett: a tetoválásairól.

A ‘Ndrangheta olasz bűnbanda feltételezett tagját múlt héten szerdán tartóztatták le a hatóságok a Dominikai Köztársaságban, most pedig kiadták Olaszországnak. Biart egyébként állítólag mindentől és mindenkitől távol, csendes életet élt Boca Chica városában. Soron kívül David Pressman két szóval kommentálta Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij beszélgetését

A férfi 2014 óta volt szökésben, mikor a rendőrség megkereste, mert állítólag kokaint szállított Hollandiába a ‘Ndrangheta maffia Cacciola klánja nevében. A Calabriában aktív ‘Ndrangheta az világ egyik legnagyobb szervezett bűnözői hálózata, ugyanis folyamatosan ellenőrzi az Európába érkező kokain nagy részét.

Röpködtek a bírságok a vissza nem vitt ajánlóívek miatt

A Nemzeti Választási Bizottság több mint négy millió forint bírságot szabott ki a határidőre vissza nem vitt ajánlóívek miatt.