Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,247 $

Exatlon: hoppá, Marci fonta be Gréti haját a dominikai versenyre

Ez olyasvalami volt, amire egyáltalán nem számítottunk, de úgy tűnik, hogy Marcinak több különleges képessége is van.

...svg content...Fotó: Instagram/Szente Gréti
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marci egy igazán szerethető figura az Exatlonban, látszik rajta, hogy hatalmas a szíve. Egy igazán őszinte srác, akire mindig lehet számítani, és ez elég hamar lejött, szóval ő mindenképpen csak erősíti a kihívókat.

Mindamellett tehetséges, bőven van benne potenciál, később sokkal inkább számolhatnak vele, de még szoknia kell a környezetet, valamint magát az Exatlont, ami soha nem könnyű, még a bajnokoknak sem. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Azt azonban nem gondoltuk volna, hogy egy nap Gréti haját fogja befonni, de azt sem, hogy bárkinek is ő készíti el a frizuráját. Úgy látszik, hogy a kigyúrt versenyző ehhez is ért, aminek most Gréti vette hasznát.

Miközben Gréti haját fonta, arról beszélt, hogy kíváncsi a dominikai versenyzőkre, akik Mexikó után a következő ellenfelek lesznek a Nemzetek Csatájában. Marci arra számít, hogy alacsonyabbak lesznek a helyiek, és csak úgy siklanak a pályán.

„Úgy gondolom, a csajok a dominikai válogatottban teljesen más felépítésűek lesznek, mint ti. Kiélezett lesz a verseny. Amíg láttam őket, amíg utaztam ide, a nőket, láttam, hogy sokkal kerekebb idomokkal rendelkeznek, mint a magyar lányok.”

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék Kerkezék ellen, és vezetik a bajnokságot

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdett a legutóbbi összecsapásukkor az angol bajnokság 5. fordulójában.

47 év után fogták el egy kettősgyilkosság gyanúsítottját

Letartóztattak egy 65 éves férfit Rómában, akit két nő 1977-es melbourne-i meggyilkolásával gyanúsítanak.