Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,33 Ft
Euró
389,39 Ft
Font
455,25 Ft
Bitcoin
58,390 $

Ezzel lepte meg Rácz Jenőt hétfő este a menyasszonya, videón mutatták meg

Rácz Jenő úgy érezte, megmutatja a követőknek Gyuricza Dóri nagy ajándékét, ami sokat elmond arról, hogy mennyire szereti a vőlegényét.

Fotó: RTL Klub
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jenő és Dóri igyekszik sok időt tölteni egymással, de a munka ezt nem mindig teszi lehetővé. Ilyenkor még fontosabb, hogy minőségi időt töltsenek el egymással, hiszen nem mindig a mennyiség számít, sőt…

Dóri gondolt egyet és egy igen komoly meglepetéssel kedveskedett a mostanában rengeteget dolgozó párjának, akivel már javában tervezik az esküvőjüket, mely ezen a nyáron lesz, ha nem szól közbe egy újabb hullám. Soron kívül Lázár szerint Karácsony és Vitézy vidéken nem tudnának boldogulni

„Sziasztok, most értem haza, és képzeljétek el, ez várt itthon, az én kis szerelmem. Berendezett egy kis esti pikniket, romantikázás, romantikus zene.” – mondta büszkén Jenő az Instagram oldalán, amit már 220 ezren követtek.

Exatlon-Lilla újabb kulisszák mögötti képe Dominikáról, figyeljétek a lábfejét

„Azt kell mondjam, nagyon-nagyon kijár már nekünk belőle, mert öt hete alig találkozunk, hiszen annyit dolgozom reggeltől estig, hogy szinte már csak aludni járok haza.” – tudhattuk meg a részleteket a Michelin-csillagos cheftől.

„Ez legyen a legnagyobb baj, amiért most jelen helyzetben panaszkodni lehet, de az a lényeg, hogy mi most nagyon jól érezzük magunkat,van itt minden, ami szem-szájnak ingere: piknikválogatások, eper, bor, pezsgő. Nagyon kitett magáért az én kis szerelemem.”