Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,020 $

Exatlon: félelmetes, ahogy a bajnokok üvöltenek

Az Exatlon bajnokversenyzői nem fogták vissza magukat, látható módon a Mexikó elleni harc őket is rendesen felpörgette.

...svg content...Fotó: Instagram/Palik László
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A bajnokok gyakorlatilag a kezdetek óta egy igazi hullámvasúton ülnek az Exatlonban, hiába állnak szemben amatőr sportolókkal, mert ez a verseny mindenkinek feladja a leckét és olyan feladatokban kell teljesíteniük, ami szokatlan számukra.

Ettől is olyan szép a sport, maga a verseny és az Exatlon, mivel soha nem lehet előre megjósolni a végeredményt, leszámítva egy-két párbajt, mint például, amikor Zsófi futott Anna ellen a párbajon. Minden eddiginél egyértelműbb volt a végeredmény, de összességében ez ritkán fordul elő. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

A csata folytatódik, a bajnokok és a kihívók ismét ellenfelek, miután drámai körülmények között kikaptak Mexikótól. Abban a két napban ugyanazért a célért küzdöttek, egy csapatként harcoltak egymásért.

Győzike majdnem elsírta magát, alig bírta visszatartani a könnyeit

Most azonban eljött az idő, hogy megint egymással szemben bizonyítsanak, és ahogyan korábban, most sem mernénk tippelni, mert mindkét csapatnál erősek az újonnan érkezők, amire már nagy szükségük volt, különösen a bajnokoknak.

A bajnokok talán soha nem üvöltöttek ilyen hangosan egy versenynap előtt, mint azt a videóban is láthatjuk. Lilkó elmondta, szeretné, ha ezt a napot megnyernék, és úgy gondolja, hogy ha ez sikerül, akkor sokkal könnyebben állhatnak oda a második fordulóhoz.

Félelmetes módon szaporodik az amerikai horrordarázs, mégis jó célt szolgálnak

A gyümölcslegyek viszont lehet egész másképp gondolkodnak arról a bizonyos „jó célról”.

Sztárban Sztár All Stars: valami, ami idegileg is megviseli Vastag Tomit

Vastag Tomi nem tagadja, a róla megjelent bulvárhírek megviselték, hiszen a magánélete volt a téma, illetve jelenleg is a szakítása és az új kapcsolata miatt.