Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,97 Ft
Euró
394,32 Ft
Font
472,99 Ft
Bitcoin
63,706 $

Exatlon-Réka edzőruhában sem gyenge, finoman szólva…

A fiatal ex Exatlon-versenyzőnek a legkisebb mértékig sem kell szégyeneznie, mert nemcsak szép, hanem nagyon formás is.

...svg content...Fotó: Instagram/Benedek Réka
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vannak karakterek, akikre még sokáig emlékezni fogunk egy műsorból, és valószínűleg Réka közöttük lesz. Az Exatlon Hungary harmadik évadának kihívója ugyan már nincs versenyben, letette a névjegyét a Dominikán eltöltött hetek alatt.

Réka sokkal tovább is juthatott volna, ha gyorsabb a pályán, mert a dobótechnikája sokszor még a nagy esélyesnek tartott Dórinál is jobb volt. A sportmúltja igen komolyan meglátszott a dobásain, és nem egyszer emiatt esélyt sem adott az ellenfeleknek. Soron kívül Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

A legtöbb alkalommal pontosan ezzel kompenzálta a sebességét, ami valóban lassúnak tűnt, legalábbis a többiekhez képest. Ha ezen valamivel gyorsítani tudott volna, akkor akár a fődíjra is esélyessé válik.

Exatlon-Franciska őszintén vallott a szájfeltöltéséről

Ez örök kérdés marad, mindenesetre nem feledkezünk meg róla, sokkal inkább amiatt sem, mert egy nagyon csinos lányról beszélünk, aki sok férfi figyelmét keltette fel a TV2 adásainak ideje alatt, és sorra kapja a dicséreteket.

Legutóbb például egy edzőruhában jelentkezett be, ami lehengerlően áll rajta, mint általában. A hosszú, szép haja, illetve a smink még inkább megadja az összképet a kép számára. Pár óra elteltével már közel 3 ezer likeot mutatott qa számláló a poszt alatt.

Szijjártó Péter tisztázta, miért mennek magyar katonák Csádba

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter egy élőkapcsolásos interjúban beszélt arról, miért mennek magyar katonák Csádba.

Szerdán leplezi le a Meta az új AI-asszisztensét, eddig ennyit tudni

A Meta Platforms a héten tervezi bejelenteni, hogy kiknek a hangján szólal meg az AI asszisztensük. A cég olyan színészekkel kötött szerződést, mint Judi Dench, Kristen Bell és John Cena.