Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,45 Ft
Euró
389,16 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
59,534 $

Elhunyt a Lakers legendás játékosa

Elhunyt Elgin Baylor, legendás kosárlabdázó.

Fotó: Los Angeles Lakers/Twitter
Sport

Kornis Vivien

Szerkesztő
TÉMÁK

A Los Angeles Lakers a Twitteren tette közzé Elgin Baylor halálának hírét. A legendás Lakers játékos, a Clippers igazgatója és a sportági hírességek csarnokának tagja 86 évesen, otthonában, családja körében vesztette életét Los Angelesben. 

A tizenegyszeres All-Star és tízszeres All-NBA játékos Baylor a Minneapolis Lakersben kezdte meg karrierjét az NBA Rookie of The Year 1958-59 (az év kezdő játékosa) címének elnyerésével, majd követve a csapatot Los Angelesbe 1971 októberéig játszott. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Összesen 846 mérkőzésen vett részt, pontszerzési átlaga az NBA történetének harmadik legjobbjává emeli Michael Jordan és Wilt Chamberlain után. A sportági hírességek csarnokába 1977-ben vették fel, a Lakers 2018-ban szobrot emelt tiszteletére a Staples Centerben. 

Elgin az életem szerelme és a legjobb barátom volt. Mint mindenki más, én is csodáltam óriási bátorságát, méltóságát, és azt, hogy mennyi időt szán a rajongóira

– nyilatkozta Elaine Baylor, Elgin özvegye.

Baylor életét számtalan kosárlabdázó és rajongó ünnepli.

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.

Videón az AS Roma elődöntős veresége a Bayern Leverkusen ellen

Megvoltak az olaszok lehetőségei, de azokkal nem tudtak élni a Bayer Leverkusen ellen az Európa-liga elődöntőjének első mérkőzésén.