Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,76 Ft
Euró
390,96 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
61,413 $

Győzike egyvalamire biztosan nem hajlandó, ebből nem fog engedni

Joshi Bharattal beszélgetett a showman, aki nagyon nehezen engedi el az elhunyt édesanyját, rengeteget jár ki hozzá a temetőbe.

Fotó: LifeTV
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Győzike számára nagyon nagy törést jelentett édesanyja halála, és többek között erről is beszélgettek a LifeTV műsorában. A sztár mély érzéseket fogalmazott meg, és többször kiemelte, hogy nem tudja elengedni az édesanyját.

„Nekem az anyák napja, az évforduló, meg az ő születésnapja, az kimondottan most már még nagyobb ünnep lett, mint eddig volt. Halottak napján Beáék már azt mondták, tiszta hülye vagyok, egy ilyen harmincszor megyek ki általában…” Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

„Kimegyünk reggel, feldíszítjük, otthon vagyok, megint kimegyek, kimegyek este, amikor besötétedik, kimegyek még 10 órakor, mert közel van, és én már amiatt nem megyek el onnan, ő miatta. Mikor eljövök forgatni, és egy nagy forgatásom van, akkor reggel kimegyek a temetőbe, és kérem tőle, hogy sikerüljön.”

„Vagy most itt vannak a bírósági perek, ott kezdek nála reggel, hogy adjon erőt hozzá. Vagy, ha repülőre ülök, akkor odamegyek, onnan indulok el, legyen az hajnali 3, vagy induljon hajnali 5 órakora repülő. Én már éjfélkor vagy már 2 órakor ott vagyok, és nem félek.”

„Nagyon félős gyerek voltam, de mióta ő ott van, nem félek. Szeretek kijárni, mert ha jó idő lesz, egyre többet megyek ki, gyalogolok. Olyan fura, hogy ott ülök, és abban a tíz percben azt kérdezem magamtól, hogy miért ülök itt, amikor ő otthon van.

Győzike olyat mondott Zsolti feleségéről, hogy csak néztünk

Győzike hangsúlyozta, nem tudja elengedni az édesanyját, és náluk más a szokás. „Akkor fogom elengedni, ha Evelin vagy Virág felveszi a menyasszonyi ruhát.” Joshi Bharat nem értett ezzel egyet, szerinte ez nem fair a lányokkal szemben, mert terhet rak rájuk.

A sowman ragaszkodik ehhez, a szokásokhoz, vagyis hogy az esküvő napján kiviszik a temetőbe a menyasszonyi csokort és jelenképesen meghívják az édesanyját a lagziba. „Onnantól kezdve anyám ott van a lagziban, onnantól kezdve elengedem.”