Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Másodlagos kijelző lehet a Xiaomi új telefonjának hátlapján

Kémfotók kerültek fel az internetre a kínai gyártó legújabb okostelefonjáról – a felvételeken az látszik, hogy a hátlapi kamerák mellé egy apró képernyőt is szereltek.

Fotó: Tech Buff PH
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az egyedi megoldást eddig még egyetlen mobiltelefonon sem láthattuk, ezért a döntés merész húzás lehet a Xiaomi részéről – írta a My Smart Price magazin.

A kiszivárgott fényképeken a Mi 11 Ultra kameraszigete látszik, amint az egyik gyári munkás kiemeli a többi műanyag alkatrész közül, hogy bemutassa kezében a vállalat új megoldását. A fotók alapján arra lehet következtetni, hogy a bal felső részen lévő két főlencsén kívül egy periszkópszenzor lesz még a hátlapon, illetve egy kijelző a bal oldali sarokban. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az apró kijelzőn valószínűleg a kamera időzítős visszaszámlálóját jelenítheti majd meg a rendszer, ám az sem elképzelhetetlen, hogy fényképek és videók elkészítésekor a telefonnal szemben álló személyek egy parányi ábrán láthatják, hogyan festhet a róluk lőtt felvétel.

A Mi 11 Ultra és Mi 11 Pro a Samsung GN2 szenzorát kaphatja meg, melynek köszönhetően 50 millió pixel megjelenítésére lesznek képesek a modellek, míg a periszkóplencse 120-szoros digitális zoommal lett ellátva.

Mindkét készüléket 6,81 colos, 1440p+ felbontású, 120 Hz képernyőfrissítési sebességű AMOLED kijelzővel szerelik fel, a megfelelő működést pedig a Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlete biztosítja.

Bár az árakról és a hivatalos bemutatóról még nem lehet túlságosan sokat tudni, bennfentes szivárogtatók feltételezései alapján a 410 euró környékén beszerezhető okoseszközökről előreláthatólag április környékén hullhat le a lepel.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.