Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,15 Ft
Euró
390,97 Ft
Font
458,25 Ft
Bitcoin
63,962 $

A Honvédkórházban megtámadott nő belehalt sérüléseibe

Ahogy arról korábban írtunk, egy érthetetlen támadás történt a Honvédkórház koronavírusos beteget ellátó osztályán, ahol egy 37 éves kínai férfi minden előzmény nélkül rátámadt betegtársaira, több mint öt embert megsebesítve, most pedig kiderült, a tanárnő, akit a támadó sebészi ollóval több alkalommal is megszúrt, belehalt sérüléseibe.

Fotó: Népszava
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A legfrissebb hírek szerint a 37 éves kínai férfi kábítószerfüggő volt, szörnyű tette miatt pedig gyanúsítottként hallgatták ki védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt.

A támadó a tanárnő testén és fején is ejtett szúrásokat, s bár a támadást követően azonnal megműtötték, a nő sajnos belehalt sérüléseibe. Sajtóértesülések szerint az ollóval ejtett szúrások a sértett agyát is érték, így nagyon kevés esélye volt a túlélésre. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Mint kiderült, a férfi kábítószerfüggő, a támadás időpontjában pedig épp az elvonási tünetek jelentkeztek nála, állítólag ezért támadt több betegtársára is, volt olyan páciens, akit fojtogatott is, ám a biztonsági szolgálat ott még időben meg tudta akadályozni a tragédiát.

A kínai férfi a támadás után megpróbált elmenekülni, ám nem jutott sokáig, ugyanis még a kórház udvarán sikerült elfogni, azóta pedig már meg is történt a gyanúsított kihallgatása. A férfi azonban nem tett részletes vallomást, mivel állítása szerint nem emlékszik semmire, így felidézni sem tudja a történteket.

A Fővárosi Főügyészség sajtóközleménye szerint a védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt a bíróság tegnap elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását, amit az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben kell végrehajtani.