Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Terrorelhárítók helyett egy lavina végzett 25 tálib felkelővel

A hegyekben gyakorinak számító természeti katasztrófa meglepő módon ezúttal nem ártatlan emberek életét követelte, hanem afgán terroristákét.

Fotó: Unsplash
Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A helyi rendőr-főkapitányság legfrissebb közleményéből kiderült, hogy a Dzsadzsi Ariob körzetben történt incidensben összesen 25 tálib katona vesztett életét.

A balesetben az afgán milíciákon kívül pakisztáni parancsnokok is elhunytak. A rendőrség szóvivője elmondta, a tálibok egy speciális útszakaszt hoztak létre a hegyekben, hogy elkerüljék az állami alakulatok támadásait, most azonban egy lavina végzett velük. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Khaama hírügynökség információi szerint az incidens mögött az elmúlt hetek heves havazásai és hóviharai állhatnak, melynek következtében több mint 30 centiméter vastag hóréteg hullott le az afgán-pakisztáni határvidéken.

A védelmi minisztérium hétfői jelentésében arról írnak, hogy a biztonsági erők egy speciális légi járatot indítottak az érintett területre, ahol megkezdték a holttestek begyűjtését.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.