Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

20 éve mutatták be az ikonikus Lara Croft: Tomb Raider című filmet

Idén ünnepli 20. évfordulóját az Angelina Jolie főszereplésével készült Lara Croft: Tomb Raider.

Fotó: Jeremy Yap/Unsplash
Kult

Kornis Vivien

Szerkesztő

2001. június 15-én mutatták be az ikonikus Lara Croft: Tomb Raider című filmet, a 20. évforduló alkalmából Blu-rayre érkezik a felújított változat.

A videójáték-sorozat adaptációja, az amerikai akció-kalandfilm a 2001-es megjelenésétől kezdve egészen 2010-ig, a Perzsia hercege: Az idő homokja bemutatásáig a legtöbb bevételt hozó film volt. A legendás film sztárja Angelina Jolie és Daniel Craig, rendezője Simon West. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A Media Play News szerint az ünnepi kiadás több, izgalmas bónusz tartalommal bővül. A június 1-re várható Blu-ray nemcsak a filmet, hanem nagyjából 90 percnyi különleges anyagot rejt majd, mint például rendezői kommentár, törölt jelenetek, alternatív filmcím, előzetesek és más, korábban nem látott tartalmak. 

Szintén június 1-én jelenik meg a két epizódos gyűjtemény 4K Ultra HD Blu-ray kiadásban, amely a 2003-mas folytatást is tartalmazza. 

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.