Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,70 Ft
Euró
391,31 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
60,318 $

Rubint Réka feneke már közel tíz évvel ezelőtt is klasszis volt

Schobert Norbi nagyon szerencsésnek érezheti magát, hogy egy ilyen nő van mellette, aki Magyarország egyik legformásabb teste is.

Fotó: Instagram/NORBI hivatalos oldala
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sok támadás éri Rékát és Norbit, de az vitathatatlan, amit elértek a pályafutásuk alatt. Egy óriási fitneszbirodalmat hoztak létre, melynek sikereire nemzetközi szinten is felkapták a fejüket az emberek.

Nem kérdés, hogy a duó egymás nélkül nem lehetett volna ennyire sikeres, hiszen folyamatosan támogatták és támogatják egymást továbbra is. Nagyon erős a kapocs közöttük, amit eddig semmi sem tudott szétszakítani. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Nehéz lenne őket külön elképzelni, és még ilyen hosszú idő után is szerelmesek egymásba. Ritka az olyan erős kapcsolat, mint az övék, miközben minden nehézségen túl tudták tenni magukat, és csak arra koncentrálnak, ami igazán fontos.

Opitz Barbi újra villant, bomba a teste

Norbi nem egyszer hangsúlyozta már, hogy nagyon hálás az égieknek Réka miatt, aki külön karriert is csinált, és nagyon sikeres. Rengeteg embernek segít a formálódásban, abban hogy egészségesebb életet éljenek.

A fitneszguru egy közel tíz évvel ezelőtti képet osztott meg magukról, és Réka már akkor bombasztikusan nézett ki, feneke mindenki másnál kerekebb volt. Azóta csak tökéletesítette azt, és izmosabb, mint valaha.