Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Öt nap alatt két gyerekgyilkosság feltárása borzolja a kedélyeket Ohióban

Két gyermek tűnt el Ohio államban, majd mindkettejük halálára fény derült öt napon belül két egymáshoz közeli kisvárosban.

Külföld

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Az AP beszámolója szerint a gyermekeket ugyanarról a hídról dobták egy folyóba, egyelőre egyikük holttestét sem találták meg. A két eset összekötötte két, egymástól kb. 60 kilométerre lévő helység közösségét.

„Már amúgy is annyi mindenen mentünk keresztül a járvány miatt, amúgy is annyi fájdalom és szenvedés ért minket. Az emberek összességében nagyon le vannak törve miattuk, mindenkinek a hátán felállt a szőr.” – mondta Kevin Aldridge tiszteletes, aki Middletownban nőtt fel, de Cincinnatiben vezet miséket. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

Az előbbi városban egy hatéves, az utóbbiban egy hároméves gyermeket öltek meg az elmúlt hetekben. A hatéves James Hutchinsont édesanyja, Brittany Gosney vitte ki a vadonba két testvérével azzal a céllal, hogy ott hagyja őket, azonban a kisfiú vissza akart szállni az autóba. Anyja gázt adott, James ekkor szenvedett halálos sérüléseket.

Az anyát letartóztatták barátjával együtt. Tettét elismerte, elmondása szerint azért vitte ki a gyerekeket az erdőbe, mert új párja „meg akart szabadulni tőlük.” A család lakásához lufikból, mécsesekből, játékokból és levelekből építettek emlékhelyet Middletown lakói.

A közeli Cincinnatiben mindeközben a 21 éves Desean Brownt állították elő többek között Nyteisha Lattimore és fia, Nylo meggyilkolása miatt. A hatóságok szerint a gyermek még élt, amikor decemberben anyja leszúrása után a folyóba dobták.

Aldridge szerint a két, földrajzilag közel álló város közösségét nem csak feldühítette és elszomorította, ami történt, hanem arról is kérdéseket vet fel, mit lehet tenni a veszélyes környezetben élő gyermekekkel.

A két városban közös virrasztásokat tartottak a két gyermek lelki üdvéért.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.