Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,76 Ft
Euró
390,96 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
61,413 $

Exatlon: Zsófi elárulta, miért volt annyira gyenge az első héten

A következő hetek sem voltak túl erősek tőle, de az első valóban kimagaslóan gyenge volt számára, amit a következővel magyarázott.

Fotó: Instagram/Farkas Zsófi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zsófi volt a legutóbbi kiesője az Exatlonnak, amit sok néző várt, látván a teljesítményét, mivel nagyon nehezen vette fel a ritmust, és az ügyességi feladatoknál összességében messze a leggyengébb versenyző volt a versenyben.

Anna minimális esélyt sem adott a párbajon, olyannyira nem, hogy az utolsó körben még csak dobni sem volt ideje. Igaz, az azt megelőző három körben egy fát sem tudott leverni az ügyességinél, és látványosan lassan haladt a pályán. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

„Nagyon nagy kihívás volt, elsősorban a családomtól távol lenni, hacsak három hétig is. Én ezt tényleg minden napnak, minden percét olyan hosszúnak éltem meg, hogy az hihetetlen. Meg kellett tanulnom azt, hogy ezeket a lelki dolgokat kicsit félre tudjam rakni, és csak a pályára, magára a versenyre koncentrálni.” – mondta Zsófi a Gelencsér Timinek adott interjújában a kiesését követően.

„Volt egy mélypontom, ami az első héten eljött, és úgy érzem, átbillentem, mert addig tényleg nagyon elvitte a fókuszt, azt hogy megszokjam, nincsenek itt velem, nincs kinek elmesélnem, hogy mi történt, nincs kitől elköszönnöm.”

Exatlon: őrületes, hogy mennyire szexin mozog Timi

„Amikor átestem a kis holtponton, úgy éreztem, hogy egyre jobban tudok a versenyre odafigyelni, szóval ez tényleg nagyon sokat segített. Nagyon sokat fejlődtem, voltak olyan pillanatok a pályán, amikor azt hittem, hogy összeomlok lelkileg.”

„Akkor egy hatalmas erőt kellett merítenem, hogy nem állok meg, megyek tovább, nincs olyan, hogy lehetetlen és nincs olyan, hogy vége. Szóval tényleg nagyon sokat fejlődtem bent is, mármint hogy belül is, és tényleg fizikálisan is, mert ez a robbanékony, gyors mozgás nem az én otthonom, én inkább az erősítő sportból jöttem.”

„Úgy érzem, hogy napról napra felvettem a ritmust és így gyorsabb tudtam lenni a pályákon, és beleadtam a maximumot.”

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.