Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,415 $

Exatlon-Réka egy újabb vadító képet posztolt magáról

Réka is izgatottan várhatja a nyári időszakot, és valószínűleg a bikinis képek sem maradnak el róla, szóval lesz mit nézniük a rajongóknak.

Fotó: Instagram/Benedek Réka
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Összességében azt mondhatjuk, hogy Réka túl korán távozott az Exatlonból, amit talán csak egyvalaminek köszönhet, a sebességének. Ha gyorsabban tudta volna teljesíteni a távokat, akkor talán még mindig játékban lenne.

Az ügyességi feladatokat tekintve az egyik legjobb volt, de a pályán sokszor akkora hátrányt szedett össze, hogy már nem volt ideje a végén. A magassága is hátrányt jelentett, és sokan csalódtak, amikor kiesett. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

Összességében minden esélye megvolt arra, hogy sokkal tovább is maradjon, ugyanakkor egész jól viselte a dolgot, független attól, hogy természetesen még maradt volna. A távozás sosem könnyű, hiszen az ember tudja, ez egy egyszeri lehetőség.

Berki Mazsi akkor is Krisztiánnal marad, ha nem lesz közös gyerekük

Réka a népszerűbb karakterek közé tartozik, akit sokan követtek be az Instagramon. Nemrég például egy bikinis képpel kápráztatta el a közönségét, amiből valószínűleg lesz még pár a következő hónapokban.

Ugyan most sokkal több rajta a ruhadarab, mégis rendkívül szexi, főleg ahogy „ránk” tekint. A forma maradt, nagyon csinos az ex-kihívó, akinek volt pár igen emlékezetes futama és napja. Ezeket soha nem fogja elfeledni.

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.

Harry Kane már 42 gólnál jár 42 meccs alatt a Bayern Münchennél

Hihetetlen, hogy ezzel a mérleggel nem nyert idén bajnokságot a Bayern München, de a Bajnokok Ligájában még mindig versenyben vannak.