Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Jelentősen drágultak a Tesla elektromos autói

Az Elon Musk által vezetett vállalat komoly áremelést alkalmazott a jelenleg elérhető modelljein.

Fremont, 2020. május 13. Munkások érkeznek a Tesla amerikai elektromosjármű-gyártó üzemébe a kaliforniai Fremontban 2020. május 12-én. Elon Musk vezérigazgató bejelentette, hogy a Tesla észak-kaliforniai gyárában újraindul a termelés, még annak ellenére is, hogy az Alameda megyében jelenleg a koronavírus-járvány miatt érvényben lévő kijárási korlátozások ezt nem tennék lehetővé. MTI/EPA/John G. Mabanglo
Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Reuters hírügynökség információi szerint a Tesla a koronavírus-járvány miatti lezárások következtében áremelésre kényszerült, így mától kezdődően a legeladottabb gépkocsijait drágábban fogják árusítani.

A portál arról írt, hogy a Model 3 Standard Range Plus ára 36 990 dollárról 37 490 dollárra nőtt, míg a Model 3 Long Range AWD modellje 45 990 dollárról 46 490 dollárra emelkedett. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Tesla hivatalos weboldalán közzétett árcédulák arra utalnak, hogy a nagyjából ezer dolláros növekedés nem érintette a Performance Model Y-t, elemzők véleménye szerint azonban könnyen lehet, hogy ezen modell árán is hamarosan változtathatnak a cégnél.

Az elektromos autók értékesítésének piacvezetője 2020-at meglehetősen jó évként zárhatta, a részvényei valósággal szárnyaltak annak ellenére, hogy világszerte kitört a covid-pandémia.

Elon Musk korábban a média kereszttüzébe került ellentmondásos kijelentéseivel és cselekedeteivel, a járvány közepette ugyanis fittyet hányt a rendeletekre, és tovább dolgoztatta alkalmazottait a gyárakban.

A plusz munka kifizetődött, hiszen komoly bevételre tehetett szert saját maga és cége is, nem beszélve a SpaceX sikereiről sem, melynek térnyerésével új dimenziók kapui nyíltak meg az űrversenyben.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.