Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,46 Ft
Euró
385,15 Ft
Font
450,33 Ft
Bitcoin
67,172 $

Olyasvalami derülhetett ki Vajna Timiről, amire nem sokan számíthattak

Cikkünk megírásának pillanatában Vajna Timi nem reagált a hírre, amiről a nagymamája beszélt a neves és ismert bulvárlapnak.

...svg content...Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Bors arról számolt be, hogy Vajna Timi férjhez akart menni. Erről Timi nagymamája beszélt a lapnak, és kiderült, hogy a fiatalok esküvőt terveztek, de örül, hogy nem valósult meg a kézfogó. A férfit sokan csak Zoltánként ismernek a bulvármédiában, akivel nemrég szakított Timi.

Az imádott nagymama sokat tett azért, hogy Timi lelkileg erősebb legyen, és még az üzleti döntéseiben is adott a véleményére. A Bors a cikkében megjegyezte, hogy Zoli megérkezése után Marika egyre inkább háttérbe szorult. Soron kívül Elfogatóparancs kiadását kérte az izraeli miniszterelnök és a Hamász vezetői ellen a Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze

Mára már igencsak eltávolodtak egymástól, olyannyira hogy a nagymama nem is tudott arról, hogy Timi véget vetett a kapcsolatának. Az idős asszonynak hiányzik Timi, az első szülött unokája, akivel utoljára ősszel találkozott, még a dédunokája megszületésekor.

Azt mondja, néha váltanak pár e-mailt, de nemigazán keresi őt Timi, aki megorrolt rá, mert mindig kimondja a véleményét. Szerinte a Timi körül legyeskedők Andy kisujjához sem érnek fel, és sokan csak a vagyonát akarják, mert bőkezű.

Eszünk megáll, mennyire szexi Vajna Timi

A nagymama azt is elárulta, hogy tavaly nyáron Nyíregyházán akartak összeházasodni, csakúgy a semmiből, hirtelen. Tették volna ezt úgy, hogy Timi még be sem volt mutatva akkor a férfi családjának – tudhattuk meg Marikától.

„Akkor is megmondtam a magamét, aztán, hogy emiatt vagy más miatt, nem tudom, de végül inkább nyaralni mentek” – mondta a nagymama, aki még mindig nyitott arra, hogy ott legyen az unokájának, akit persze szeret.