Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,60 Ft
Euró
389,29 Ft
Font
454,89 Ft
Bitcoin
59,295 $

Exatlon: Anna zokogva fogadta a hírt Franciskáról, videón a jelenetek

Kőnig Anna is megsiratta Szabó Franciska távozását, akivel nagyon jókat párbajozott az elmúlt hetekben, mióta az Exatlonban vannak.

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokáig azt gondolhattuk, hogy Franciska ott lesz a döntőben, mert tele van erővel és érzi a feladatokat. Az első sérülése miatt azonban mintha megtört volna benne valami és noha felépült, a lendülete már nem volt a régi.

Nem sokkal később jött a nagy sokk, a következő sérülés, ami még súlyosabb volt, mint az első. Először mindenki azt sejtette, hogy eltört a csont Franciska lábában, de szerencsére az a helyén maradt. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Két hét elteltével eljött az idő, hogy kiderüljön, mi lesz a bajnok sorsa, aki noha elhagyta a mankóit és már segítség nélkül tudott járni, Palik Lászlónak be kellett jelentenie a lehető legrosszabb hírt, Franciska távozását.

Exatlon: Bálint nem kertelt, elmondta a véleményét Zsófi hatalmas műszempilláiról

Két bokaszalagja is elszakadt, míg másik kettő részlegesen. Egy ilyen sérüléssel nem versenyezhet tovább, haza kell térnie, hogy megkezdje a gyógytornát. A kihívók is ledöbbentek a bejelentésen, akiknek korábban Dani kapcsán már át kellett élniük egy hasonló eseményt.

Anna nem akart a helyén maradni, és odament Franciskához, zokogva ölelte át, majd szép lassan a többiek is megérkeztek. Az Exatlon történetének egyik legérzelmesebb pillanata volt ez, ami bárcsak soha nem következett volna be.

Eredetileg 340 év börtönbüntetést is kaphatott volna egy amerikai hajóskapitány

Börtönbe került egy kaliforniai hajóskapitány, aki egy 34 ember halálát okozó tűzben mondták ki bűnösnek.

Nemigazán mozdult el a forint árfolyama péntek reggelre

Péntek reggel szinte nem változott a csütörtök esti jegyzéshez képest a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben.