Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Exatlon: hatalmas újratervezésben a bajnokok, immáron Franciska nélkül

Ekkor még a társak sem tudták, hogy mi vár rájuk pár óra múlva, amikor közlik velük, hogy Franciskát is el kell engedniük.

...svg content...Fotó: Instagram/Palik László
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Talán nem túlzás azt állítani, hogy több sebből véreznek a bajnokok, akik nemrég vesztették el Ákost. A bajnok kiesésével még mélyebbre zuhantak, de a java még csak most jön, mert kiderült, hogy Franciska Exatlonja véget ért.

Palik László nem megszokott módon bőven a kezdés előtt jelentette be a nagy hírt egy exkluzív videóban, hogy Franci az orvosok döntésének értelmében nem folytathatja tovább, hiába tűnt úgy, hogy javul az állapota. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

A csapattársak még ezelőtt elkezdték tervezni a nagy visszatérést, mivel az elmúlt napokban több komoly pofonba is belefutottak. Ez már az a szint, amikor kezd kellemetlenné válni a helyzet, mert noha Zsófi szinte mindig biztos pont számukra, így sem találják a fogást a kihívókon.

„Emlékeztek arra, amikor nagyon nullán voltunk?” – tette fel a kérdést Andris Daninak és Krisztiánnak. „Agyilag, tehát nem úgy… agyilag! Azt a hetet konkrétan kiszázalékoltuk. Lehet, hogy nehezen, mert döcögős volt és volt két hirtelen halál, de megcsináltunk.”

„Akkor tényleg nem gondoltuk túl.” – folytatta András, majd Dani vette át a szót a TV2 kamerái előtt. „A taktikánál nagyon fontos az ész, meg az agy, viszont az ügyességinél csak koncentrálni és nem gondolkodni.” – mondta el a véleményét.

András szerint ott rontják el a dolgot, hogy túlgondolják a dolgokat, amivel Krisztián is egyet tud érteni. „Taktika után minden gondolatot kirázni a fejünkből, szó szerint. Vissza a nullára. Észrevetten magamon, hogy megint visszajöttek a gondolatok, és a pályán is sajnos.”

„Pont emiatt, hogy a betegség is közbeszólt és kiestem a ritmusból. Nem sikerült pontot hoznunk két napja, és ez sajnos ott van az ember fejében, de ezt el kell engedni. Zero gondolat, én most már nem gondolok semmire, kész.”

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .