Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,082 $

Tolvai Reni ezzel a képével nem kicsit dobta le az atomot

Olyan szinten sugárzik belőle az erotika, a magabiztosság és az erő, hogy az bármilyen falat képes átszakítani, méghozzá egy pillanat alatt.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Ren
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Reni egy ideje más életet él, mint korábban, ami főként a táplálkozására értendő, már ha nem vesszük számításba a koronavírust, ami az ő életét is 180 fokban borította meg, mert még kisebb fellépései sincsenek.

Jelenleg a többség a tartalékaiból élhet és különösen hálás lehet a mögötte álló szponzoroknak, akiket ezt követően többen valószínűleg még inkább meg fognak becsülni a sztárok közül. Hatalmas segítséget jelenthet egy ilyen támasz a járvány idején. Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a Real Madrid

Reni sem lehet a legjobb helyzetben, mégsem halljuk panaszkodni, mert annak nincs sok értelme, nem vezet előre. Sokkal előremutatóbb, ha az ember megpróbál reagálni a helyzetre és megoldásokat találni.

Exatlon: András dühöngése után több néző is azt mondja, beképzelt és nagy a szája

Keseregni persze mindig könnyebb és az sokaknak jól megy, viszont az önsajnálat csak leépít. Az énekesnő fogta magát és pár hónap alatt rengeteg plusz kilótól vált meg, aminek a végeredményét láthatjuk nap mint nap.

Ebben a fekete szettben annyira szexin fest Reni, mint egy hetvenes évekbeli világhírű modell. Legalábbis nekünk ezzel a sapkával totálisan ezt idézi, miközben megvillan a szép, formás combja, valamint a kerek feneke.

51-re emelkedett az iráni szénbányában történt robbanás áldozatainak száma

Metángáz robbanás okozta a balesetet az ország keleti részén.

Bármennyiszer újrahasznosítható műanyag? Amerikai kutatók megoldást találhattak rá

A műanyaghulladékok újrahasznosítása nagyon fontos a környezetvédelem szempontjából, de a legtöbb műanyagot csupán néhányszor lehet ismételten feldolgozni. A hírek szerint ez a jövőben megváltozhat.