Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,077 $

Tóth Gabi ezt most rendesen odarakta

A leghalványabb jele sincs annak, hogy az énekesnőn fölösleg lenne, bombaformában van, még mindig szenzációs képek készülnek róla.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vannak, akik hajlamosak elengedni magukat és egyszerűen csak legyintenek egyet, amikor a formájukról van szó. Összességében nem kell sok mindent tennünk azért, hogy ideális legyen a súlyunk és formásan nézzünk ki.

Nagyon sokan túlmisztifikálják ezt a kérdést és ahelyett, hogy igazán tennének azért, hogy változtassanak, másokat kritizálnak. Tóth Gabi pontosan ahhoz a körhöz tartozik, akik nem hagyták el magukat és nem is görcsöltök rá erre. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A már elsősorban édesanyaként élő sztár bombasztikusan néz ki és a szülést követően apró lépésekkel tört előre. Példaértékű, ahogyan ezt a kérdést kezelte és közben szép csendben újra olyan formája lett, hogy csak ámulunk.

Egyre csak gyűrűződik Gáspár Evelin ügye az életveszélyes fenyegetések után

Továbbra is sugárzik belőle az erő és minden, ami a karakteréhez köthető. Mintha csak erre született volna. Rendkívül magabiztos, noha tudjuk, hogy bizonyos esetekben könnyen el tud törni nála a mécses, amit az X-Faktor ideje alatt is láthattunk.

Az új fotóin is nagyon szexi, amiket többek között Király Linda is likeolt az Instagram oldalán. Csak úgy dőltek a likeok és a pozitív hozzászólások a 453 ezer követőt számláló közösségén belül, akik örültek az extra tartalomnak.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.

Szentkirályi Alexandra Gyurcsány odaszólása miatt lépett be a Fideszbe

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök odaszólása miatt lépett be a pártba Szentkirályi Alexandra, aki azóta kormányszóvivő is volt.