Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,082 $

Valaki kutyákat sétáltat, Berki Krisztián kecskéket, méghozzá stílusosan

Nagyon megtetszett a tanyai élet Berki Krisztiánnak és Berki Mazsinak, akik mindig keresik az új kalandokat.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Krisztián
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Berkiék most még inkább középpontba került, hiszen elkezdődött a LifeTV műsora, amiben sztárokat követnek kamerákkal. Gáspár Győziék szintén visszatértek, szerepet vállaltak a nagy showban, akárcsak a Berki-házaspár.

Krisztián nem aprózta el a dogot és kinézett magának egy tanyát, amit az órájának árából akar megvásárolni. Körülbelül 16 millió forintot ér a Rolex, de ez valószínűleg kevés lesz, még akkor is, ha Mazsi rádob még pár milliót. Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a Real Madrid

Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz ennek a vége, de az biztos, hogy a nézők remekül szórakoznak, mert Berkiék soha nem vesznek vissza, nagyon rajta vannak azon, hogy aki a LifeTV műsorára kapcsol, az tényleg jól érezze magát.

Emellett természetesen az is fontos, hogy ők is jól érezzék magukat, és mivel szeretik az állatokat, nem is tartják idegennek az új környezetet. Berki egyenesen azt mondta, imádja az új életét a tanyán.

„Szeretem az életem az életünk és szívesen megmutatom ráadásul most úgy ahogyan eddig soha…. “szabadon”” – írta az egyik posztjában. Vannak, akik kutyákat sétáltatnak, addig Krisztián kecskékkel teszi meg ugyanezt, és a tőle megszokott stílusban.

51-re emelkedett az iráni szénbányában történt robbanás áldozatainak száma

Metángáz robbanás okozta a balesetet az ország keleti részén.

Bármennyiszer újrahasznosítható műanyag? Amerikai kutatók megoldást találhattak rá

A műanyaghulladékok újrahasznosítása nagyon fontos a környezetvédelem szempontjából, de a legtöbb műanyagot csupán néhányszor lehet ismételten feldolgozni. A hírek szerint ez a jövőben megváltozhat.