Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Kim Kardashian melltartóban dobott egy puszit

Kim nem a legegyszerűbb módját választotta a puszidobásnak, ugyanakkor látványos, azt mindenképpen el kell ismernünk.

Fotó: Instagram/Kim Kardashian West
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy nő szinte a végtelenségig tudja kombinálni azt, hogy mennyire legyen szexi, vonzó és erotikus. Ez valahogy a vérükben van, rendkívül ügyesen tudnak bánni a mozdulatokkal és pontosan tudják, mivel csábítsák el a férfiakat.

A nők maximálisan tisztában vannak azzal, hogy miként vezessenek egy férfit az orránál fogva. Ez egyszerre könnyű és nehéz, mivel úgy kell ezt tenniük, hogy közben a férfi erről nemigazán tud, máskülönben sérül az önbizalma. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ez egy érdekes játék a két ember között, ami egyszerre különleges is. A válófélben lévő Kim Kardashian rendkívül magas szinten űzi a vonzalmak játékát, rendkívül erős hatással tud lenni a közösségi médián keresztül.

Opitz Barbi megmutatta az aktuális formáját: lapos has, szexi comb

Csak meg kell nézni a közel 210 milliós Instagramját és láthatjuk, hogy mennyire szexi, minden mozdulata a helyén van, nem mesterkélt és tele van önbizalommal. Ez a kulcsa annak, hogy ennyire erős képek készüljenek róla.

Ezúttal például egy szimpla melltartóban köszönt be és dobott puszit a követőknek. Fél órának sem kellett eltelnie, máris félmilliónál volt a likeok száma. Férfiak milliói rajonganak érte és sok nő példaképként tekint rá.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.