Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,46 Ft
Font
454,00 Ft
Bitcoin
64,128 $

Hihetetlen, ahogy Tóth Andi angolul rappel, bárkit leénekel (videó)

Akkora tehetség ez a lány, hogy sok énekes, ha egy életen is gyakorolna, akkor sem érhetne a közelébe, amit ismét bizonyított.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Talán még Tóth Andi sincs tisztában azzal, hogy mekkora tehetséget adott neki a sors, melynek alapján már rég világhíresnek kellene lennie, de ehhez képest Magyarországon sincs a legkeresettebb előadók között.

A dalait nem hallgatják milliók, mint például olyan énekeseknek, akik a YouTubeon keresztül lettek híresek. Mondhatjuk ezt annak ellenére, hogy Andi egy hatalmas tehetség, talán a legnagyobb jelenleg Magyarországon. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Egyszerűen nincs egy olyan stílus sem, amiben ne lenne kiemelkedő, képtelenség megfogni őt, amit a Dancing with the Stars ideje alatt tökéletesen bizonyított. Sokszor még a zsűri sem jutott szóhoz, annyira sokkolta őket a fiatal énekesnő teljesítménye.

Andi saját pénzből finanszírozza a dalit, ami szomorú, tekintve, hogy mennyire jó hangja van. Legutóbb Cserháti Zsuzsa dalát adta elő, ami szintén nagyon nagy sikert aratott, noha Magyarország történetének legjobb női hangjáról beszélünk.

Andi számára az sem okoz problémát, ha rappelnie kell, amit most brit akcentussal tett meg, és nem is akárhogyan. Jobb, ha azok is megnézik a videót, akik nem hisznek benne, mert pokolian tehetséges. A videót ezen a linken keresztül érhetitek el, de csak korlátozott ideig.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.