Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,309 $

Oroszlán Szonja görög istennőként tekint vissza ránk

Egy újabb csodálatos képet osztott meg magáról Oroszlán Szonja, sokak egyik kedvenc karaktere, akiben bármikor benne van a meglepetés.

Fotó: Instagram/Oroszlán Szonja
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Imádjuk, amikor egy nő nagyon őszintén és önfeledten tud nevetni, érti a humort és ő maga is humoros. Ez a kombináció elég ritka manapság, de Szonjában nagyon is megvannak ezek a dolgok, talán emiatt is kedveljük annyira.

Nagy titkot nem árulunk el azzal, hogy az egyik kedvenc hazai színésznőnk, aki nyilvánvalóan a Valami Amerika című filmmel lett igazán híres és már az első résszel történelmet írt a stábbal. Sok esztendeje a sikeralkotásnak, amit azóta több rész is követett. Soron kívül Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Szonja humora és különlegessége nem kopott meg. Nagyon örültünk, amikor feltűnt a Konyhafőnök VIP-ban, hozta a lazaságot és közben időről időre rendesen meglepte a chefeket, mert a főzéshez is van tehetsége.

Az RTL Klub sztárja is koronavírus-beteg lett

Soha nem volt az a nő, aki túl sokat mutatott volna meg magából, mindig érezte a saját határait, azokat nem lépte át és különleges maradt. Minden róla készült képen jól érezni azt, hogy a helyén vannak a dolgok.

A hét utolsó napján visszautazott az időben és egy emléket osztott meg a követőkkel. Mintha csak egy görög istennő tekintene vissza ránk. „Nem tudom, mi volt ott fent, de nagyon örültem neki.” – írta a posztjában.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.