Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,40 Ft
Font
453,70 Ft
Bitcoin
64,043 $

A kiesett Exatlon-Ákos meglepő válasza arra, hogy kit félt a bajnokoknál

Talán erre a névre senki sem számított, de van benne valamit, amit az Exatlon kiesett versenyzője mondott Gelencsér Timinek a beszélgetés ideje alatt.

Fotó: Instagram/Szarka Ákos
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ákos már csak kívülről figyelheti az eseményeket, miután Dani a második párbaját is megnyerte, aki ezzel egyre félelmetesebbé válhat a társak szemében, mivel a párbajokon egyértelműen jobban teljesít, így bárki számára gondot okozhat.

Lesokkolta a társakat Ákos elvesztése és Palik László is nagyon érzelmes szavakat fogalmazott meg, amikor kiderült, hogy a street workoutos számára véget ért az Exatlon. Timi a TV2 interjújában megkérdezte a kiesett versenyzőt, hogy kinek fog otthonról szurkolni. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

„Húha… Hát… Nem tudok egyből konkrét nevet mondani, illetve még nem tudok konkrét nevet mondani, de amit például Danin tegnap megtapasztaltam, ahogy így… nem tudok máshogy fogalmazni, felzabált a pályán és tényleg két vállra fektetett, kb így fogalmaznám meg.”

„Korábban is láttam ezt a potenciált, hogy neki az, hogy végigmegy egy pályán, az olyan, minthogy valaki sétál öt lépést. Nyilván lehet, hogy ezen most kicsit felszisszenne, de mi láttuk kívülről, hogy ő ezt nagyon jól bírja, és ha megtanulja lezárni ezeket a pályákat, jól befejezni, akkor a kezében egy nagyon nagy hatalom van.”

Valami hatalmas, drámai dolog lehet készülőben az Exatlonban

„Egy nagyon jó állapotban ér oda, egy nagyon jó kondícióban ér oda az ügyességi feladatokhoz. Mindamellett a hétköznapokban azért láttam őt és nagyon nyugodt ember. Nem kizökkenthető. Kritikus, azért az kijött belőle, de alapvetően nem egy hektikus emberről beszélünk, szerintem ez is nagy fegyvertény ebben a versenyben.”

„Nyilvánvalóan Krisztián zseniális, őt is imádtam nézni, ahogy mozog a pályán, annyira összerakott mozgása volt és olyan gyors is egyszerre. Ahogy ő a vízzel találkozik, azt nem lehet tökéletesebben megfogalmazni, hogy az ott megtörténik.”

„Őt egy kicsit féltem, mert nagyon jó és emiatt nagy terhelés alatt van. Csapatban is, mert a pozíciója olyan, ugye sokszor ő viszi ezeket a téthelyzeteket. Nem tudom, most itt állok, de konkrétabbat nem tudok egyelőre.”

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.