Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,98 Ft
Euró
392,20 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
63,370 $

Pordán Petra még mindig lenyűgözően néz ki és Eminemre teker

A híres rádiós is dolgozik azon, hogy a teste minél jobb formába kerüljön, mert már nincs sok hátra a nyári időszakig.

Fotó: Instagram/Pordán Petra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő
TÉMÁK

Petra gyakran tesz azért, hogy az emberek kicsit megfeledkezzenek erről a nehéz időszakról, ami még el fog tartani egy ideig, de ha minden jól megy, valóban célegyenesben lehetünk és az oltásokkal képesek leszünk magunk mögött hagyni ezeket a borzalmas hónapokat.

A híres rádiós egy igazán kedves és humoros személyiség, amit már nem egyszer bizonyított. Érdemes követni a közösségi médiában, ahol időről időre kulisszák mögötti posztokat oszt meg, többek között, ha edzésben van. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Egy héttel ezelőtt az egyik posztjában egy korábbi nyári képet osztott meg magáról, gyakorlatilag egy tökéletes test köntösében. „Na, jó azért az sem ártana, ha visszakapnám ezt a testet, úgyhogy megyek is futni….” – írta akkor humorosan és úgy tűnik, valóban tesz is érte, mert a legfrissebb posztjában tekerés közben jelentkezett be.

Az eddigi egyik legszexibb kép a magyar úszónőről

„Egy kis szombati tekerés Eminemre… 16 éves korom óta imádom a zenéjét. Feltölt, energiát ad a szövegeivel, a stílusával, a személyiségével.” – kezdte a posztjában Petra, aki az egyik legcsinosabb rádiósnak mondhatja magát.

„Csak néhány a mai repertoárból, amire az edzés elég jól ment: Not Afraid, ‘Till I Collapse, Loose Yourself, Without Me, Stan, Love The Way You Lie, The Way I Am” – zárta le a lelkesítő zeneszöveggel, ami sokunk számára ismerős lehet.