Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,972 $

Exatlon: Palik László érzelmes búcsúja a kiesett bajnoktól

Palik számára sem volt könnyű a helyzet, mivel egy kiváló sportoló és bajnok távozott az Exatlonból, aki már nem lehet ott Dominikán.

Fotó: Instagram/Palik László
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A bajnokok egy hajszálra voltak attól, hogy ismét a kihívókat küldjék párbajozni, de a sokat kritizált Zsófi mindent megváltoztatott. Ezzel biztossá vált, hogy egy bajnok fog távozni Dominikáról, aki Ákos lett.

Dani ellett küzdhetett meg a párbajon, és már második alkalommal hozta le a köreit. Volt egy minimális megingása, amikor úgy tűnt, hogy lehet esélye Ákosnak, de még a Franci által felajánlott medál is kevés volt. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Ákos elismerte, Dani jobb volt nála, de nagyon sajnálja, hogy haza kell mennie, mivel eleve úgy tervezte, hogy még párbajozni sem fog a verseny ideje alatt. Palik László szintén érzelmes módon vett búcsút a bajnoktól a TV2 kamerái előtt az Exatlonban.

A legendás televíziós műsorvezető személyesen mondott köszönetet Ákosnak. „Gyere… gyere bajnok!” – hívta magához Ákost. „Sokat tanítottál nekünk, tanár úr.” – mondta szemtől szemben Palik a kiesett versenyzőnek.

„Én is sokat tanultam, nagyon köszönöm ezt a lehetőséget.” – válaszolt Ákos. „Én köszönöm, hogy itt voltál.” – felelt Palik, majd utána Ákos utoljára még átölelte a csapattársait, hogy elköszönjön tőlük, mivel ebben a formában már nem találkozhat velük.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.