Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,59 Ft
Euró
391,22 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
62,805 $

Berki Krisztián ennél feltűnőbb már nem is lehetne

Krisztián egy nem gyenge szettet választott magának a szerdai napra, ami szintén naposabb volt. A sztárnak még egy vendége is volt a forgatás ideje alatt.

Instagram/Berki Krisztián
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Javában zajlanak a forgatások Berki Krisztián és Mazsi körül. Velük mindig történik valami, ami nagyon érdekes az emberek számára, így nem lehetett kérdés, hogy Berkiéket is követni fogják a kamerák.

Soha nem maradunk le semmiről, ha őket követjük, hiszen aktívak a közösségi médiában és igyekeznek szórakoztató tartalmakat közvetíteni a követők felé, még akkor is, ha ezek a videós vagy képi anyagok megosztóbbak. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Összességében erről szól Berki karaktere is, aki mellett Mazsi igen komoly ismertségre tett szert, de ezzel együtt állnia kell a kritikák hadát, amikből bőven kijut. Mindig lehet tanulni valamit és azt felhasználni a következő lépéshez.

Tóth Andinál nagyon betelt a pohár

Krisztián pontosan erre törekszik és közben nem foglalkozik azzal, hogy mit mondanak róla. Nyilvánvalóan a családja a legfontosabb számára, akiket bármikor kész megvédeni, mert ők a legfontosabbak.

Az állatokat is szereti, nemrég például egy kis kecskét tartott az ölében. A szerelése parádés volt, már-már a nyolcvanas éveket idézte ezzel a pink színnel, ami akkoriban hatalmas trend volt, a férfiak körében is.