Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Gyászolnak a fesztiválrajongók, idén is unalmas lesz a nyár

2021-ben sem rendezik meg angliai Download és a barcelonai Primavera Sound fesztiválokat.

Fotó: Danny Howe/Unsplash
Kult

Kornis Vivien

Szerkesztő

Az angol Download fesztivált és a barcelonai Primavera Sound fesztivált tavaly már egyszer kénytelenek voltak lefújni a rendezők, most úgy tűnik, idén sem bulizhat egy jót, aki erre a két eseményre várt 2019 óta.

A két népszerű fesztivál szervezői a közösségi oldalakon adtak hírt arról, hogy a koronavírus miatt idén ismét kénytelenek lemondani a bulit, de mindkét közleményben az olvasható, hogy abban bíznak, 2022-re megváltozik a helyzet és újra összegyűlhetnek a szórakozni vágyók, írja a HVG Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Magyarországon nem ennyire gyászos a helyzet, a Balaton Sound például már bejelentette, hogy lefoglalták a fesztivál területét, de a rendezvényen kizárólag csak azok vehetnek majd részt a tervek szerint, akik a koronavírus elleni védőoltásokat már megkapták és így védettséget szereztek

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.