Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Exatlon: hoppá, Anna elszólta magát Dóriról és Viktorról, aki már Grétire hajt?

Annának és Vivinek is feltűnt, hogy Viktor immáron Gréti felé kacsingathat, noha a fiatal lánynak van párja.

Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Pár héttel ezelőtt Viktor Bálintnak vallott arról, hogy tetszik neki Dóri és el is kezdett közeledni felé. Ez a fajta közeledés azonban nagyon egyoldalúnak tűnt, mert az összefoglalókban minimális jelét sem láthattuk annak, hogy a lány többet akarna egy barátságnál.

Az utóbbi időben Viktor már nem is keresi annyira Dóri társaságát, amit Anna és Vivi is lát. Most úgy tűnik, hogy Gréti felé kacsingat a párbajról visszatért kihívó, akinek Dóri még csak medált sem ajánlott fel. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

„Azt vettem észre, nem tudom, te láttad-e, hogy Viktor most más halacska felé vetette a hálóját.” – mondta Vivi Annának. „Csapó kettő?” – kérdezett viccesen vissza Anna a TV2 kamerái előtt az Exatlon megnyert napjának végén.

„Lehet! Dórival nem lett semmi.” – folytatta Vivi. „Igen, az a szál ott megszűnt.” – szólt közbe Anna. „Az el lett varrva, aztán most így új vizekre evezett.” – fűzte hozzá Vivi, akitől ismét Anna vette át a szót.

Exatlon-Benő elárulta, hogy mit csinált volna másképp a verseny ideje alatt

„Jó, hát ismerkedik, barátkozik, akivel lehet.” – mondta nevetve Anna, de Vivi is nagyon jókat kacagott a sztorin. „Lehet, hogy csak egy jó kis barátság kezdete. Ki tudja, mi lesz még ebből. Viktor egy bika.” – osztotta meg a véleményét Vivi.

Anna megjegyezte, hogy Viktor többször elmondta, családot akar alapítani és a végső szerelmet keresi. „Viktor szeret barátkozni a lányokkal a csapatban, vagy a piros csapatból a lányokkal, vagy épp ahogy alakul. Érthető, hiszen ő már a végső szerelmet keresi és van-e esetleg az Exatlonon belül, akiben ezt megtalálja.”

„Dorttya nemet mondott. Grétinek barátja van, és ezt mindenki tudja, úgyhogy nem hiszem, hogy a közeledés viszonozva lesz.” – fejezte be Anna.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.