Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Megszólalt és kitálalt Gáspár Evelin exe a súlyos vádak után

Gáspár Evelin után a volt párja is nyilatkozatot adott a Blikknek, és érdekes dolgokat árult el a kapcsolatukról.

Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hatalmas médiavihart kavart Gáspár Evelin vallomása, akinek elmondása szerint a volt párja nemcsak zaklatja, hanem zsarolja is, illetve életveszélyesen megfenyegették. Az ügy komoly, mivel Evelin rendőrségi feljelentés tett.

Győzike idősebbik lánya a TV2 reggeli műsorában a kamerák előtt sírta el magát, amikor az ügyről beszélt, és azt mondta, addig nem nyugszik, amíg a volt párja börtönbe nem kerül. A 27 éves Gazsi Boldizsár a Blikknek nyilatkozott és azt állítja, hogy az unokatestvérével csalta meg őt Evelin. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Sőt, a fiú elmondása szerint nem teljesen igaz, hogy januárban váltak szét, mivel pár napja még együtt töltötték az éjszakát, aminek ideje alatt szerelmet vallottak egymásnak. Boldizsár a Blikk hasábjain egy eljegyzési gyűrűről is beszélt, mivel állítólag Gáspárék azt akarták, hogy a két fiatal házasodjon össze.

Egy közel kétmillió forintos gyűrűt nézett ki a család, de neki nem volt ennyi pénze és kész volt eladni az autóját, hogy megfelelhessen a párjának, valamint Győzikééknek. Az ügy annyira friss, hogy Boldizsár hétfőn tudta meg, hogy Evelin az unokatestvérével csalja, akiket látta is együtt.

Elizabeth Hurley dekoltázsától garantáltan padlót fogsz

A fiú bevallotta a dolgot, míg Boldizsár szerint Evelin tagadja a sztorit. „Szégyellem magam, rosszul viselkedtem, és össze voltam zavarodva, ezért kitettem az internetre Evelinről meztelen fotókat, és csúnya dolgokat írtam róla, de ezt nagyon megbántam. Megígérem, hogy soha többet nem teszek ki róla ilyen képet” – mondta a Blikknek az ex.

Állítása szerint nem ő mocskolódott Evelinről, mert elvették a telefonját és az ő nevében írogattak. Fáj számára, hogy megcsalták, de még mindig szereti a lányt. A férfi annyira kikészült, hogy ma reggel pszichiátriára viszi a családja.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.