Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,804 $

Istenes Bence a kamerák előtt sírta el magát, amikor az édesapjáról beszélt

Friderikusz Sándor új műsora, az Életünk története folytatódik, benne többek között Istenes Bencével és Csobot Adéllal.

Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A műsor lényege, hogy a párok őszintén megnyílnak egymásnak és közben több öregítési fázison is átesnek. Istenes és Csobot igent mondott a felkérésre, ők voltak azok a sztárok, akikkel elstartolt a második évad.

Nagyon sok új dolgot tudhattunk meg a kapcsolatukról, többek között azt is, hogy valóban voltak mélypontjaik és pengeélen táncolt a kapcsolatuk. Nem tudják biztosra, hogy évtizedek múlva is együtt lesznek, de azt igen, hogy szeretik egymást, még ha több ponton nagyon különbözőek. Soron kívül Elő a szelvényeket, kihúzták a Hatoslottó e heti nyerőszámait

Bence egy műsorban sem nyílt meg annyira, mint az Életünk történetében. Édesapja kapcsolatáról is beszélt, hiszen köztudott, hogy az nem felhőtlen, ám amikor Friderikusz rákérdezett a dologra, a még mindig fiatal műsorvezető nem bírta könnyek nélkül.

Sándor ennek kapcsán megkérdezte Bencét, hogy szerinte a fiaival milyen lesz a kapcsolata. „Hát én remélem, hogy nagyon mély. Hogy legjobb barátok is leszünk, amellett, hogy apa leszek.” – válaszolt Bence.

Kim Kardashian egy durván szexi dekoltázsos képpel üzent

„Ez az első számú hiány az apjával kapcsolatosan, hogy nem elég mély a kapcsolat?” – kérdezett Friderikusz. „Hogy nem töltünk elég időt együtt.” – mondta Bence, amikor hirtelen előtörtek belőle a könnyek.

A műsorvezető nehezen tudott arra a kérdésre válaszolni, hogy vajon öregkorukra ez a kapcsolat szorosabbá válhatna vagy megjavulhatna. „A remény hal meg utoljára, de nem tudom. Bízom benne, hogy igen.”

Uniós állampolgárok is indulhatnak az önkormányzati választáson

Nem csak magyar állampolgárok indulhatnak jelöltként a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán.