Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,359 $

Exatlon: az eddigi legkomolyabb beszélgetés Dórival, aki mentálisan nem bírja?

Viktor és Bálint személyesen beszélgetett el Dórival, mert a kihívó továbbra is képes problémákat okozni csapaton belül.

Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Folyamatosan keresik a jó nyelvezetet Dórihoz a csapattársak, de nemigazán találják meg a közös hangot, hiszen a fiatal versenyző hajlamos mindent magára venni és támadásnak fogja fel azt, amikor segíteni próbálnak neki.

Bálint és Viktor elérkezettnek látta az időt arra, hogy személyesen is elbeszélgessenek a társukkal, meggyőzvén őt arról, hogy csak segíteni akarnak neki, de az, amit most csinál, nagyon rossz irányt mutat. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

„Ha ilyen sokszor nem tudod kezelni az érzéseidet és ezt látják a többiek, akkor ez hosszútávon nem biztos, hogy jó, mert ez elgyengíthet.” – mondta Viktor a TV2 kamerái előtt, majd külön is beszélt erről egy interjú keretében.

„Már több alkalommal említettem neki, hogy ez nem feltétlen a gyengeség jele, tehát ha olyan érzései vannak, akkor élje meg nyugodtan, sírja ki magát, de az, hogy már mindenen elkezd sírni, az viszont igenis a gyengeségnek a jele, hiszen egy-egy tanács vagy javaslat nem az ő személye ellen irányul, hanem csak segítőszándék van bennem, vagy a csapat bármelyik tagjában, és ő azt egyből magára tudja venni és egyből bántásnak érzi és emiatt kezd el sírni.”

Ezzel a képpel sokkolta követőit Gelencsér Timi Dominikáról

„Ezt kellene valahogy átkalibrálnia, hiszen senki nem szeretné őt itt bántani a csapatban, mindenki csak segíteni szeretne neki, de valamiért mégis azt érzi, hogy minden egyes megjegyzés, amit ő kap, az ellene irányul. Ez az, amit még át kellene a fejében állítani, hogy ez abszolút nem így van, tényleg csak a segítőszándék vezérel mindenkit.” – tette hozzá Viktor.

Bálint szintén ott volt a beszélgetésen az exatlonos csapattársa társaságában. „Természetesen sokkal jobb lenne, ha magadat sem őrölnéd ezzel, hogy nagyon sokszor sok mindent magadra veszel és apró dolgon is elérzékenyülsz.”

„Szerintem a csapat szempontjából már sokkal jobb, mint a kezdetekben, mert ott nagyon sokszor csattant rajtunk. Viszont most, ha már van is ilyen pillanatod, akkor azt sokkal kevésbé töltöd ki rajtunk, mint a kezdetekben.”

„Nyilván nem szándékosan tetted azt akkor sem, és most sokkal kevésbé fordul elő, nyilván még néha megesik, de tudjuk, hogy ilyen vagy, nem haragszunk emiatt soha rád.” – mondta el a véleményét Bálint, amihez Viktor hozzátette, hogy bármi gondja van, akkor azt inkább mondja el nekik.

„Dórinak finoman próbáltam elmondani a véleményemet és ez azért van, mert az elejétől fogva megtapasztaltam, hogy hozzá nem mindig lehet úgy szólni, ahogy máshoz szólnék. Vele egy kicsit szolidabban kell beszélgetni, azt vettem észre.” – hangsúlyozta Bálint.

Exatlon: soha nem láthattuk még így Annát, mi történik vele?

„Szerintem ez egyáltalán nem rossz, csak egyszerűen ilyen természete van, és emiatt nekem is egy kicsit másképpen kell hozzáállni, mint a többiekhez.” – beszélt a kihívók legjobbja, aki azt is elmondta Dórinak, hogy Ákos a megérkezése után élőben még ijesztőbbnek látta a reakcióit.

„Sajnálom, hogy ilyen ijesztőnek gondol vagy gondolt, vagy ennyire szörnyű a természetem. Ennyi. Teljesen értem, hogy mit szerettél volna, hogy változtassak azon, ahogy viselkedek és köszönöm, hogy támogattok, egyértelműen át fogom gondolni.”

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.