Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,135 $

Kizuhant egy kétéves kislány a 12. emeletről, egy futár mentette meg az életét (videó)

A 31 éves futár valóságos szuperhőssé vált, miután szinte csodával határos módon elkapta a kisgyereket, aki túlélte az incidenst.

Egészség/Életmód

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az eset a vietnami Hanoi egyik 16 emeletes lakótömbjénél történt – adta hírül a Vietnam Times portál. Nguyen Ngoc Manh egy logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalatnál tevékenykedik, a baleset pillanatában, vasárnap délután 5 óra tájékán éppen a környéken tartózkodott.

„Ültem az autómban és éppen vártam az egyik ügyfélre, hogy elszállítsam a bútorait, közben pedig felfigyeltem arra, hogy a szemben lévő épületben egy kisgyerek jajveszékelve, torkaszakadtából sír.” Soron kívül Négy csecsemőt találtak egy fagyasztóban, mégsem emelnek vádat az anya ellen

„Először azt hittem, édesanyja rivallt rá, később azonban meghallottam, hogy többen is segítségért kiáltanak, ezért kinyomtam a fejem az autó ablakán, körülnéztem, és megláttam, hogy egy kislány lóg a balkon peremén.”

„Azonnal kiszálltam a kocsiból, és felmásztam az egyik közeli épület tetőszerkezetére, ami nagyjából 2 méter magas lehetett. Megpróbáltam egy olyan pozíciót felvenni, hogy el tudjam kapni a kislányt, amint lezuhan a 12. emeletről.”

„Szerencsére a gyermek az ölembe hullott, mindketten pedig lejjebb csúsztunk a tetőn. Nekem nem esett bántalmam, a kislányon viszont észrevettem, hogy folyik a vér a szájából, ezért nagyon megijedtem.”

Manh ezután kihívta a mentőket, akik kórházba vitték a kislányt, akinek eltört a lába és a keze, ám állapota stabil, és heteken belül felgyógyulhat. A hős férfi mindössze apró karcolásokkal és rándulásokkal úszta meg az esetet.