Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,36 Ft
Euró
388,99 Ft
Font
454,69 Ft
Bitcoin
58,525 $

Óriási bejelentés az Exatlon kiesett versenyzőjétől

Nemrég még az Exatlonban szerepelt, sokan kedvelték, de most boldogabb, mint eddig bármikor. Meg is osztotta a nagy hírt a követőkkel, akik természetesen gratuláltak neki.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Sokan sajnálták, amikor Török Líviának távoznia kellett az Exatlonból, mely idő előtt és felemás hangulatban, furcsa érzésekkel ért véget számára. Ha akkor a csapattársai nem égetnek el ellene medálokat, akkor még mindig Dominikán lehetne.

Dorottya volt az ellenfele, akit alapesetben sokkal jobbnak tartottak, de ezen a párbajon ebből semmi nem látszott. Livi úgy felszívta magát, hogy szinte esélyt sem adott Dórinak, akinek mentálisan szintén megterhelő volt az esemény. Soron kívül Rendkívüli üzemanyagár-változás került bejelentésre

Ricsi és Anna nagyon feltűnően próbálták tartani a lelket a padlóra került csapattársukban, de nem sok sikerrel. Mindeközben négy medált is felhasználtak Livivel szemben, akinek egy sem volt és gyakorlatilag mindenki Dórit várta vissza.

Exatlon: hiába esett ki Benő, Viktor és Dóri nagyon kapja a nézőktől

Livi megérdemelte volna, hogy továbbjusson és övé legyen a győzelem. Utólag elmondta, Bálint második felajánlott medálja már neki is sok volt. Azóta újra a párjával lehet, akit nagyon szeret és boldogabbak, mint eddig bármikor.

A szép és formás bokszedző igent mondott a szerelmének, tehát egy újabb híresség készülhet az esküvőjére. Az utóbbi időben sorra jönnek az ehhez hasonló bejelentések, mint például Dallos Bogi és Puskás Peti részéről.

Tarlós Vitézyről: elég nagy arc kell ahhoz, hogy valaki ilyen nyilatkozatokat tegyen

Budapest volt városvezetője őszinte véleményt fogalmazott meg az egykori BKK-vezért illetően.

Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Jó néhány kültéri medencét már kinyitottak húsvétra, a következő nagyobb medencebeüzemelési hullám azonban a pünkösdi hosszú hétvégén lesz, míg máshol csak június végén lesz nyitás.