Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Teniszruhában mutatta meg tökéletes testét Vajna Timi, aki még táncol is

Timi mindig meg tudja lepni a közönségét és most teniszruhában mutatta meg a vadító tökéletes testét, amire sokan irigykedhetnek.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Vajna Timi is pontosan tudja, hogy a népszerűségnek sokszor ára van, köszönhetően azoknak az embereknek, akik folyamatosan támadják őt a közösségi médián keresztül. Valamiért egyes emberek azt gondolják, hogy a társaik csak addig nyújtózkodhatnak, mint ők.

Szerencsére nem mindenki ugyanolyan, ettől is olyan színes a Föld társadalma. Gondoljunk csak bele, mindenki ugyanolyan ruhákat hordana és kvázi ugyanazt a visszafogottságot látnánk. Rendkívül unalmas lenne és mi sem akarnánk ezt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ettől is alakulnak ki egyedi karakterek és ez persze még nem jelenti azt, hogy egy visszafogottabb karakter ne lehetne jó. Itt az egyediségen van a hangsúly és mindenkinek saját döntése, hogy miben érzi jól magát.

Hogy csinálja ezt Gáspár Evelin? Már most megvan a nyári formája, bomba!

Timi szinte napi szinten szembesül a közösségi médiás támadásokkal, de a legjobb, ha elengedi a fülei mellett, mert ezeket az embereket úgysem győzheti meg az igazáról. Teljesen felesleges velük kommunikálni…

A magyar híresség, aki lassan 380 000 követőt számolhat az Instagramon, nagyon szexi teniszcuccokat mutatott be magán és a végén még táncolt is egyet. Timi tele van energiával és saját magát adja, mint mindig. A videókat ezen a linken keresztül érhetitek el korlátozott ideig, szóval igyekezzetek, amíg a tartalmak láthatóak maradnak!

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.