Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,965 $

Kifizetik a háziorvosok hétvégi oltási munkáját, ezek az összegek

A Háziorvosok Online Szervezete nemrég arra kérte a döntéshozókat, hogy fizessék ki azon szolgáltatók plusz munkáját, akik hétvégén is oltanak, a kormány közleménye szerint meg fog történni a külön díjazás.

Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosi szolgáltatók, amelyeket szabad- vagy munkaszüneti napon járványügyi feladat ellátására köteleztek – olvasható a kormány honlapján szombaton közzétett közleményből.

A honlapon azt írták: a díjazás egy teljes napra 80 ezer, fél napra pedig 40 ezer forint. Ha az adott időszakra a beoltandók kevesebb mint fele jelenik meg a rendelőben, akkor a háziorvos a támogatás összegének felére jogosult. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Az összeget a háziorvosi szolgáltatók kapják, amelyek kötelesek azt az ellátást végző orvos és szakdolgozó díjazására fordítani.

A támogatás szabályait egy rövidesen megjelenő kormányrendelet fekteti le – olvasható a közleményben.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.