Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,37 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
454,96 Ft
Bitcoin
57,519 $

Exatlon: nincs kegyelem, megvan a következő kieső a drámai párbaj után

Benő és Viktor csapott össze egymással a párbajon, akik közül valakinek távoznia kellett és befejeződött számára az Exatlon.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Érzelmi szempontból is nagyon nehéz volt a kihívóknak, mivel egyik oldalról Anna, addig a másikról Dorottya kötődött erősen az egyik játékoshoz. Benő és Anna kapcsolata igen szorossá vált, már a kezdetektől, míg Dóri és Viktor az elmúlt időszakban közeledett egymáshoz.

Ugyan mindent megtettek azért, hogy elkerüljék a párbajt, nem tudták legyőzni a bajnokokat, Franciska súlyos sérülése ellenére sem. Miután az újonc kihívó védett volt, így automatikusan Benő és Viktor csaphatott össze egymással. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Benőnek korábban már volt egy párbaja, még Ricsi ellen, akit rendkívül magabiztosan győzött le. Ricsi pontot sem gyűjtött a fiatal csapattársával szemben, de az borítékolható volt, hogy Viktor nagyobb kihívást jelenthet számára.

Viktor nagyon erősen kezdett, sokáig hibátlan volt, miközben Benőnek fel kellett használnia a medálját. Az ellenfele hibátlanul várhatta a folytatást, majd veszített egy életet, ami után újra hozta kört, mert jobban ment neki a karikás gyakorlat.

ByeAlex nagy játékos, aki nagyban is játszik: Gáspár Laci hatalmasat szólt

1-3 volt az állás, amikor Palik László megkérdezte a csapattársakat, hogy ajánlanak-e fel medált Benőnek. Senki sem tette ezt meg, de Benő visszajött és 1-2-re módosította az életek számát. Ekkor sem ajánlottak medált a kékek. Noha az első pár futam után úgy tűnt, Benő hamar ki fog esni, a végére belejött és megint hozott egy futamot, amivel mindkettejüknek egy élete maradt. A kihívók Benőnek és Viktornak sem ajánlottak fel medált.

A srácok a végletekig elhúzták a viadalt, körülbelül 0,5 másodpercen múlt, hogy Benő nyerjen, de nem járt sikerrel. Viktor ezzel megtartotta a helyét az Exatlonban, míg a társának el kell hagynia Dominikát.

Szoboszlai Dominik bemutatta a Liverpool új hazai mezét, nagyon trendi lett (videó)

Szoboszlai Dominik is magára húzhatta a Liverpool legújabb hazai mezét, ami az elmúlt évek egyik leglátványosabb tervezése.

Közel 20 kiló marihuánát küldtek Madridból Budapestre, lebukott egy 26 éves férfi

Illegális küldemény érkezett Madridból Budapestre, amit a rendőrség sikeresen lefülelt, ennek a drogszállítmánynak már biztosan annyi.