Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,30 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
458,44 Ft
Bitcoin
63,868 $

Egy amerikai nő lyukat vágott a maszkjára, hogy „levegőt kapjon” a viselése közben (videó)

A koronavírus-járvány a megannyi szörnyűsége mellett olykor bizarr jelenségek prezentálására is képes, amire kiváló példa egy amerikai nő esete, aki annak érdekében, hogy levegőt kapjon, lyukat vágott a védőmaszkjára.

Egészség/Életmód

Nagy Noel

Szerkesztő
TÉMÁK

Az elsőre hihetetlennek hangzó esetet egy cipész rögzítette az Egyesült Államokban, aki éppen a hölgyet szolgálta ki. A felvételeken egy hatalmas kivágás látszik a nő maszkján, ami miatt sem az orrát, sem a száját nem takarja tovább a védőfelszerelés.

Ezzel a bámulatos cselekedettel gyakorlatilag az egészségügyi maszk egyetlen, és legfőbb funkcióját sikerült ellehetetlenítenie, amire nehéz szavakat találni. A párbeszéd alapján azonban nem feltétlen tűnik úgy, hogy ez eljutott a főhősünk tudatáig. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Az érthetően összezavarodott cipész meg is érdeklődte az ötlet mögött álló gondolatot, amire a hölgy azt felelte: „viselnünk kell őket, de ebben nagyon nehéz levegőt venni, ezért ez a megoldás megkönnyíti a folyamatot”. A cipész viccelődve csak annyit mondott: „A kivágás? Jó, ezt én is kipróbálom, köszi a tanácsot!”

https://www.youtube.com/watch?v=Q5tSPbThaTg