Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,18 Ft
Euró
387,86 Ft
Font
456,01 Ft
Bitcoin
67,813 $

Zabálnivaló Gelencsér Timi új képsorozata

Gelencsér Timi gyakorlatilag ezzel az új képsorozatával el is vitte a prímet a közösségi médiában erre a hétre, mert ezt nehéz lesz felülmúlni.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Timi hetek óta Dominikán van az Exatlon stábjával, csakúgy mint a tavalyi szezonban és azelőtt. Az első évadban még versenyzőként volt jelen, majd elfogadta a TV2 felkérését és riporterként vetette bele magát a munkába.

Azt kell mondjuk, hogy a modell és szépségkirálynő belejött, ráérzett a szakmára, mert valóban jó munkát végez. Sokat tanult és tanul továbbra is, hiszen ez egy nagyon sok elemből álló szakma, amiben mindig lehet tanulni valamit. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Timi is imádja az állatokat és a dominikai élővilág egészen különleges. Nemrég egy életre szóló élményben volt része, amiről több képet is megosztott. Most nagyon-nagyon irigykedünk rá, és irtó cuki a kis majom.

Exatlon: Bálintéknak kezd sok lenni Dóri viselkedése, megbánták a medálokat?

„Egy újabb pipa a Bakancslistámon! Élőben láthattam, simogathattam, etethettem majmokat!!!! Hatalmas élmény volt! A makik rám ugráltak a fáról, ott elidőztek egy kicsit, majd azt hitték, mászóka vagyok és fel-le rohangáltak rajtam, de volt hogy csak dobbantónak használtak.”

„Annyira kis puhák voltak, nem karmoltak és olyan könnyedén libbentek jobbra-balra, hogy élmény volt őket nézni! Az utolsó videón pedig láthatjátok milyen jól funkcionáltam mint étkezőasztal (és tányér) és hogy a maki milyen gyorsan felbontja a szotyit. Nyugtassatok meg, hogy nem csak én lelkesedem ennyire a makikért?”

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.