Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,15 Ft
Euró
390,97 Ft
Font
458,25 Ft
Bitcoin
63,962 $

Hillary Clinton nagyot húz, garantált a siker?

Az egykori first lady, aki 1993 és 2001 között élhetett a Fehér Házban az akkor elnöki elnökkel, Bill Clintonnal, ismét valami nagy dolgon dolgozik.

Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter egy politikai thrilleren dolgozik együtt barátjával, Louise Penny kanadai írónővel. Az októberben megjelenő State of Terror című regény főszereplője egy frissen kinevezett női külügyminiszter, aki egykori riválisa szolgálatában kezdi meg munkáját – olvasható a The Guardian című brit napilap online kiadásában.

Nem sokkal később terrortámadások „bolygatják meg a globális rendet és a külügyminisztert megbízzák egy csapat összeállításával, amelynek feladata a halálos összeesküvés kibogozása lesz”. A könyv az Egyesült Államokban a Simon & Schuster és a St Martin’s Press, míg Nagy-Britanniában és a világ többi részén a Pan Macmillan gondozásában jelenik meg. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Clinton „valóra vált álomnak” nevezte közleményében, hogy Pennyvel dolgozhat együtt. Hillary Clinton férje, Bill Clinton korábbi amerikai elnök már két thrillert is írt James Patterson amerikai bestselleríróval közösen.

Bill Clinton látványosan unta Joe Biden beiktatását: el is aludt

A 2018-ban megjelent Az elnök eltűnt című regény több millió példányban kelt el világszerte. A The President’s Daughter című könyv, amelynek középpontjában egy volt amerikai elnök áll, akinek elrabolják a lányát, idén nyáron jelenik meg.