Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Hamarosan Európában is elérhetővé válhat a Motorola új csúcsmobilja

A Motorola múlt hónapban mutatta be Edge S készülékét Kínában, azóta viszont semmi hír sem érkezett azzal kapcsolatban, vajon Európában is forgalmazásba kerülhet-e a mobiltelefon.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Notebookcheck portál szúrta ki, hogy a Qualcomm Snapdragon 870 lapkakészlettel felszerelt Edge S okostelefon lassan, de biztosan, más néven ugyan, de Európába és Amerikába is eljuthat.

A legújabb Geekbench listán szereplő mobil egyszerűen Moto G100 kódnéven fut, ami az adatok alapján csakis az Edge S lehet. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

A benchmarkok szerint a telefon 957 pontot ért el a CPU egymagos teljesítménymérésén, a kétmagos tesztek során pedig 2 815 ponttal büszkélkedhetett.

Az adatsorok között feltüntetett „nio” alaplap a Snapdragon 870 chipnek felel meg, amely mellé 8 GB RAM memóriát feltételezhetünk, valamint kiderült az is, hogy alapértelmezettként a legújabb, Android 11-es operációs rendszert kapta meg a készülék.

A Moto G100 a G-modellsorozat zászlóshajójaként érkezhet a már meglévő Moto G10 és Moto G30 mellé, melyek egyaránt a Motorola olcsóbb mobiljainak számítanak.

Ha hihetünk a szivárogtatásoknak, akkor hamarosan Magyarországon is elérhetővé válhat az új okoseszköz, bár a hivatalos bejelentésre a gyártó részéről még legalább március közepéig várnunk kell.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.