Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,81 Ft
Euró
392,97 Ft
Font
468,58 Ft
Bitcoin
62,928 $

Exatlon: egy igen kínos beszélgetés Franciska és Janka között

Nehéz megérteni, hogy miért volt szükség erre a beszélgetésre Franciska részéről, de ennek ellenére Janka nagyon jól viselte a dolgot.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Franciska egyre inkább elveszítheti a nézők szimpátiáját, mivel úgy tűnik, hogy sokkal többet beszél, mint teljesít a pályán, ráadásul érdekes teóriákat fogalmaz meg, ami sok embernek nem tetszik, és ennek hangot is adtak a közösségi médiában.

Lilla szerint Franciska szándékosan bukta el a medáljátékot Lilkó javára, hogy legyen egy plusz medálja a párbajra. Ezt rengetegen szóvá is tették a közösségi felületeken, és szerintük látványos volt, ahogy Franci visszavett. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

A következő játéknap előtt Franciska Lilkó jelenlétében egy nagyon kínos beszélgetésben vett részt Jankával. Még innen is furcsa volt hallgatni azt, amit a bajnok mondott az „egyedül” maradt csapattársának.

„Azt mondtad, Lilla nem volt itt az utóbbi időben fejben. Lilla már nincs közöttünk, és nem tudom, hogy utólag ezt miért mondod, mert félsz, hogy egyedül maradtál és ezzel akarsz szimpátiát kiváltani esetleg, hogy… tudod, mire gondolok… mert ez elég furcsán jön le.

Már megint Tóth Andi támadják: „Egy nulla vagy”

Janka hangsúlyozta, csupán annyit mondott Lilláról, hogy nem volt stabil az utóbbi időben, és szerinte ezzel nem okoz meglepetést. „Ezzel nincs nekem semmilyen hátsó szándékom, ha erre akarsz kilyukadni, célozni, vagy nem tudom.”

„Kívülről úgy jön le, hogy teljes vállszélességgel támogattad Lillát a pályán, és ugye Lilla már nincs közöttünk, visszajöttünk, majd egyből kezdted felkarolni Lilkót, hogy ‘nagyon ügyes voltál, nehéz volt’. Kicsit mintha finomítanád a dolgokat. Nem szeretném, amiatt valljál mást, hogy nehogy kirekesztve érezd magad.” – folytatta Franciska.

Janka szerint ezer másik útja is van a közeledésnek, és továbbra is azt vallja, hogy az őszinteség a legfontosabb. Franciska pedig erre azt válaszolta, Lilkóval közösen arra kérik őt, hogy mindig legyen őszinte.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.