Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

Exatlon: Lilla ismét nyilatkozott Krisztián döntéséről, érdekes dolgok derültek ki

Lilla továbbra sem tudja megfejteni azt, hogy Krisztián miért nem ajánlott fel medált neki a Lilkó elleni párbaj alkalmával, noha azt azelőtt két másik társával már megtette.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Krisztián szinte azonnal magyarázatot adott arra, hogy miért nem ajánlott fel medált Lillának, akivel ráadásul nagyon jóban volt az Exatlonban. Az előző két párbaj alkalmával megtette a felajánlást, de most nem.

Ez sok nézőben ellenszenvet váltott ki, és dühösek voltak Krisztiánra, nem tartották fairnek. Lilla is elmondta a véleményét ezzel kapcsolatosan, amit most ismét megtett, immáron a TV2 stúdiójában. Újabb részleteket osztott meg erről, és talán már másképpen látja a dolgokat. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

„Őszinte leszek, legbelül számítottam volna magára a gesztusra, hogy felajánlja, mert azért nagyon lelkis emberről van szó, és szerintem azért, hogy az ő lelke is nyugodt legyen, tényleg ezért számítottam volna csak arra, hogy kimondja a nevemet, nekem ajánlj fel egy medált.”

„Nem neheztelek rá, hogy nem tette meg, úgysem fogadtam volna el, de talán tényleg az, hogy… mintha egy kicsit ellentmondott volna önmagának azzal, hogy mindenkinek jár egy esély.” – folytatta Lilla.

„Daninak is adott egyet a mátés párbajon és hogy nekem nem… de tényleg nem fogadtam volna el, ha felajánlja, de azért lehet, hogy akkor nem hazudtolta volna meg önmagát ezzel.” – osztotta meg az érzéseit a versenyző.

„Hajlamos vagyok túlgondolni és túlagyalni mindent, és igen, ezen már nagyon sokat kattogtam, hogy hol ronthattam el, vagy egészen… a párbajt is kielemeztem magamban, de az, hogy miért nem kaphattam medált, azt nem tudtam megfejteni.”