Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Van szebb Elizabeth Hurley dekoltázsánál?

Hurley folytatja a sorozatát, a követők legnagyobb örömére, akik egy nagyon szexi képet kaptak tőle a vízpartról.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Napról napra egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy szép lassan megváljunk a melegebb ruháktól. Nem tudjuk, hogy Ti hogy vagytok vele, de mi egyenesen utáljuk a réteges öltözködést… Ezek a hónapok sokszor borzalmasak emiatt…

Ugyanakkor szeretünk pozitívak lenni, és minden évszaknak megvan a maga szépsége, de valamiért mégis kényelmesebben érezzük magunkat, ha elég egy póló, vagy maximum egy vékonyabb kabát, felső. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Szép lassan érezni fogjuk a jobb idő közeledtét, amivel a hangulatunk is változni fog, pláne, ha megkezdődik a nyitás, ami főként a koronavírus elleni oltásoktól, azoknak mennyiségétől függ, de bízzunk a legjobbakban!

Hatalmas bejelentést tett Dallos Bogi és Puskás Peti

Emiatt kicsit fájó látni azt, amikor a sztárok egy paradicsomi környezetben fotózzák magukat bikiniben. Vannak, akiknek ezt meg tudjuk bocsátani, és Elizabeth Hurley egyértelműen ezen hírességek közé tartozik.

Nem lehet betelni a képeivel, a szexi testével, és néha akkorát villant, hogy még mi is zavarba tudunk jönni cikkírás közben. A színésznő, aki már elmúlt ötven, csodálatosan fest a fehér bikinijében és képtelen megöregedni.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.