Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

MenÌ

Dollár
361,83 Ft
Euró
389,13 Ft
Font
452,57 Ft
Bitcoin
63,196 $

Hihetetlen, amit Novak Djokovic művel, kilencedszer is bajnok

A világhírű rekorder megállíthatatlan és most egy újabb nagy tornát nyert meg, ezúttal az orosz ellenfele ellen.

Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A világelső Novak Djokovic saját rekordját tovább javítva kilencedszer nyerte meg a férfi egyes kÃŒzdelmeit a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, mivel a vasárnapi döntőben 7:5, 6:2, 6:2-re legyőzte az orosz Danyiil Medvegyevet.

A 33 éves szerb játékos – aki 4-3-ra vezetett kettejÃŒk párharcában – 3:0-lal kezdett, de a második Grand Slam-fináléját vívó moszkvai teniszező magára talált, és felzárkózott. A szett hajrára azonban ismét a címvédőé lett, aki a folytatásban sem lassított, sorra vette el a 25 éves Medvegyev adogatásait. Soron kívÃŒl 400 fős kÃŒldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A kihívó a második és a harmadik szettben már erőtlenebbÃŒl, sok hibával játszott, így 1 óra 52 perc elteltével a belgrádi sztár ÃŒnnepelhetett. Djokovic pályafutása 82. serlege és 18. Grand Slam-trófeája mellé 2,75 millió ausztrál dollárt (619 millió forint) kapott.

Haaland közölte, mennyit akar keresni a következő szerződésével: óriási összeg

A 33 éves szerb játékos – aki 4-3-ra vezetett kettejÃŒk párharcában – 3:0-lal kezdett, de a második Grand Slam-fináléját vívó moszkvai teniszező magára talált, és felzárkózott. A szett hajrára azonban ismét a címvédőé lett, aki a folytatásban sem lassított, sorra vette el a 25 éves Medvegyev adogatásait.

A kihívó a második és a harmadik szettben már erőtlenebbÃŒl, sok hibával játszott, így 1 óra 52 perc elteltével a belgrádi sztár ÃŒnnepelhetett.

Djokovic pályafutása 82. serlege és 18. Grand Slam-trófeája mellé 2,75 millió ausztrál dollárt (619 millió forint) kapott.

Oktatási Hivatal: álhírt terjesztenek, nem volt hibás matekérettségi feladat

Egy jelentés szerint elírás történt az egyik feladatban, az Oktatási Hivatal cáfol.