Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,818 $

Rúzsa Magdi ezzel a szettel megint magasra tette a lécet

Magdi nemcsak a zene világában mozog otthonosan, hanem többek között a divatiparban is, mert sorra mutatja be magáról a jobbnál jobb sorozatokat.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy Rúzsa Magdi mennyire különleges személyiség. Nemcsak egy kiváló énekesnőről van szó, akinek egymillió művész közül is azonnal fel lehet ismerni a hangját. Magdi egy különleges jelenség is, akit érdemes követni a közösségi médiában.

Legutóbb, amikor megosztottuk az egyik új szettjét, azonnal mindenki felkapta rá a fejét, de ugyanez volt a helyzet, amikor egy extra darabot mutatott be, ami ugyancsak komoly sikert aratott a követők között. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Sokat változott Magdi a hosszú évek alatt, és mintha nála fordítva működne az idő kereke. Minél idősebb, annál jobb, szebb nővé válik belőle, és ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy eddig nem volt vonzó és csinos nő.

Berki Mazsi vörösben izzik, mint egy orosz szupermodell

Mindig is megvolt benne az a megmagyarázhatatlan energiaszint, ami még különlegesebbé varázsolta őt a színpadon és azon kívül is a fotózások alkalmával. Érdemes végigböngészni a képeit az Instagramon, mert azok önmagukért beszélnek.

Magdi ezúttal egy az évszakhoz megfelelő ruhában és csizmában jelent meg, ami nálunk ismét tíz pontot ért, de ahogy nézzük a reakciókat és a hozzászólásokat, hasonló véleményen vannak a követők, rajongók.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.