Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,97 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
450,56 Ft
Bitcoin
62,830 $

Tóth Andi nagyon keményen beszólt

Andi csak nevet azokon, akik azt írják, hogy finoman szólva sem várják az új dalát, de valójában ők lehetnek a legérdekeltebbek ebben.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Tóth Andi egy különleges tehetség és karakter, amit valamiért sokan nem látnak vagy nem akarnak beismerni. Az is furcsa, hogy ilyen hangi adottságokkal és külső megjelenéssel már a koronavírus előtt sem volt betáblázva koncertekkel, ráadásul egyes fellépésekre áron alul ment el.

Sokkal többet érdemel ennél ez a lány, aki kapcsán szinte mindenki megfeledkezik arról, hogy még gyerekként, tiniként vált sztárrá, ismert emberré. Nem sokan bírták volna ki azt a nyomást és támadási hullámot, amit ő. Soron kívül Itt a videó az adácsi vonatbalesetről, kamionnal hajtott a vonat elé

Az Instagram oldalán keresztül időről időre „nyálcsorgatós” kommentek is feltűnnek, sokszor alpári, vulgáris stílusban. Andi elmondása szerint ezek az emberek élőben nem lépnek oda hozzá, csak a neten keresztül csorgatják a nyálukat.

Andi, aki elismerte, hogy az évek alatt átverték és meg is lopták, hamarosan kiadja a legújabb videoklipjét, amiről készített egy szavazást, hogy mennyire várják a dalt a követők. Az egyik opció a „Várom amúgy” volt, míg a másik a „Telibe ***om” Az Andi által megosztott Instasztoriban 50-50%-on állt a mérleg, miközben az első verzió mellé odaírta, hogy „akik kedvelnek”, addig a másik alá azt, hogy „Rajongók.”

Ezzel azonban nem ért véget a történet. „Csak viccelek, tudom, hogy mindenki várja a trollcunamit. Ha valóban le*arnád, nem kattintottál volna rá te nyomorék.” – szólt oda Andi.

Szentkirályi szerint ámokfutás, elmebaj és káosz, amit Karácsony csinált

Szentkirályi Alexandra is egyre erősebb jelzőket használ Karácsony Gergely munkájának jellemzésekor, most épp a közlekedés kapcsán.